Kamperen bij Camping De Lage Werf

Genieten van de rust en ruimte  om even helemaal tot rust te komen van de dagelijkse sleur. Dan bent u bij Camping de Lage Werf aan het goede adres!

U kunt kamperen op onze camping voor een kortere of langere tijd op een van de beschikbare veldjes. De lommerrijke camping is gelegen naast de eeuwenoude boerderij De Lage Werf.

Voor onze kampeergasten hebben we twee veldjes genaamd:  De Weide en De Boomgaard. Deze kampeervelden zijn ruim, schoon en met veel groen. Daarnaast hebben wij kampeerplekken die schaduwrijk zijn of juist in de zon staan.

 

Enkele kenmerken van onze kampeerplaatsen zijn:

  • Ruime plaatsen (in totaal 24 plaatsen).
  • Water, afvoer en elektriciteit is voorzien bij elke kampeerplaats.
  • Gelieve alleen luchtdoorlatend tentdoek gebruiken.
  • WIFI beschikbaar tegen een kleine vergoeding.
  • Modern, schoon en verwarmd toiletgebouw op korte afstand.

U kunt bij ons kamperen voor een of meerdere nachten, maar ook voor een heel seizoen. Onze prijzen per nacht of voor langere tijd kunt u vinden bij Tarieven.

Wenst u gelijk te willen reserveren of een prijsindicatie te krijgen, lees dan verder op onze reserveerpagina op: Reserveren.

Kampeerplaats reserveren

Kamperen in Zuid-Holland op Camping de Lage Werf. Geniet van onze schone kampeerplaatsen.. Geniet van onze ruime en schone kampeerplaatsen. Lekker kamperen in Zuid-Holland op Camping de Lage Werf Geniet van onze ruime en schone kampeerplaatsen. Geniet van onze ruime en schone kampeerplaatsen.

Share This