Reglement

Naast de voorwaarden van de Recron gelden de huisregels;

Vaste seizoenplaatsen:

 1. Doe niemand overlast aan.
 2. Rijd niet harder dan stapvoets, denk aan de oversteekplaats speeltuin – toiletruimte, loslopende kippen.
 3. Honden: horen buiten uw eigen plaats aangelijnd, uitlaten buiten het terrein, dwz. als u de heg voorbij bent, langs de dreef of achter bij de nieuwe dreef. Laat uw hond niet tegen de buxushaag plassen daar kan de heg niet tegen. Ruim de poep van uw hond op. Poepzakjes voor de hond liggen bij de informatieruimte in het sanitair gebouw. Laat een blaffende hond geen stoornis zijn voor uw omgeving. Niet meer als 2 honden toegestaan per plaats.
 4. Auto’s: mag 1 auto geparkeerd worden op eigen plaats , niet op het pad voor de caravans. Bezoek ook al is het kort moet parkeren op de parkeerplaats naast De weide , De Boomgaard of De Akker.
 5. U dient zelf toezicht te houden op uw kinderen , het gebruik van de speeltoestellen is geheel op eigen risico. Ze mogen zich vrij bewegen op het campingterrein , maar het is niet de bedoeling dat zij zich in onze tuin begeven of rondom of in de schuur.
 6. Het is verboden uw tuin te besproeien of uw auto te wassen anders dan met een gieter of een emmer water. Tuin besproeien of zwembadjes vullen kan in overleg, daar zijn wel kosten aan verbonden.
 7. U bent verplicht een W.A. verzekering voor schade aan derden te hebben.
 8. Op zondag mag er geen overlast zijn van grasmaaier of heggenschaar, zie punt 1.
 9. In de poterloods staat een brandblusapparaat, u mag deze gebruiken bij brand.
 10. U bent verplicht om een 2 kg brandblusser en een werkende rookmelder in uw caravan te hebben.
 11. Gasslangen en drukregelaars dient u regelmatig te vervangen, let op de datum op de slang wanneer hij vervangen moet worden. Er mogen maximaal 2 gasflessen – vol of leeg – bij een caravan staan.
 12. Het plaatsen van terreinafscheiding mag alleen in overleg met ons gedaan worden, in verband met leidingen en hoogtes van de afscheiding. Ook als u iets anders wilt plaatsen of bouwen op uw plaats dan altijd eerst in overleg met ons!!
 13. Er mag 1 bijgebouwtje(schuurtje) op een perceel staan. Geen betonnen vloer. Afmetingen voor een schuurtje zijn 2.75 x 2.75 of 3.00 x 2.50. Eerst altijd in overleg voor plaatsing!
 14. Verharding/ stenen op een perceel die gelegd worden ook altijd in overleg.
 15. Afval in de daarvoor bestemde containers. Grofvuil dient u aan te bieden bij de gemeente of mee naar huis te nemen.Tuinafval mag u brengen in de wei, op de daarvoor bestemde ruimte. Snoeihout apart houden, deze worden versnippert. Liefst in het voor-na jaar aanbieden zodat we deze in 1x kunnen versnipperen.
 16. De leiding van het terrein behoudt zich het recht voor in te grijpen, wanneer u uw perceel niet goed onderhoud. Besteden uren worden in rekening gebracht.
 17. Een stacaravan is niet overdraagbaar aan derden zonder een vooraf met ons gemaakte afspraak, voor de koop. Laat het ons weten als u van plan bent om uw caravan te verkopen.
 18. Caravans ouder dan 20 jaar blijken vaak niet meer verhandelbaar. Als u van plan bent volgend seizoen niet meer te komen, maak dit dan schriftelijk kenbaar vóór 1 juli, zodat de caravan in het najaar opgeruimd kan worden en wij voor het volgende seizoen nieuwe gasten kunnen zoeken.
 19. Caravansbezitters die hun caravan laten staan in de winter geven hiermee te kennen dat ze volgend seizoen zullen blijven en verplichten zichzelf hiermee voor 15 maart het bijbehorende staangeld te zullen voldoen.
 20. De grote van de caravan die geplaatst mag worden op een perceel hangt af van de grote van het perceel en de plaats. Dit gaat altijd in overleg. Daar is geen vaste maat van.
 21. Geen vet of verband in afvoer of toiletten.
 22. Sleutelgeld is ingesteld voor stacaravanbezitters en bedraagt €550,– per caravan. Dit bedrag wordt terugbetaald indien u het terrein met caravan, of na verkoop met onze goedkeuring netjes opgeruimd heeft achtergelaten. Als erbij vertrek nog extra kosten nodig zijn voor opruimen van plaats , worden deze inrekening gebracht.
 23. Stacaravanbezitters zijn zelf verantwoordelijk voor hun elektrische installatie, vanaf de kast. U dient een aardlekschakelaar te hebben die volstaat voor uw eigen installatie. De kasten zijn gezekerd op 16 Ampère.
 24. Na 10.00 uur ’s avonds mag er geen herrie meer gemaakt worden, ook de auto’s moeten dan op de parkeerplaats geparkeerd worden en niet bij de caravan rijden/zetten

 

Seizoenplaatsen:

 1. Doe niemand overlast aan.
 2. Rijd niet harder dan stapvoets, denk aan de oversteekplaats speeltuin – toiletruimte, loslopende kippen.
 3. Honden: horen aangelijnd, uitlaten buiten het terrein, dwz. als u de heg voorbij bent, langs de dreef of achter bij de nieuwe dreef. Laat uw hond niet tegen de buxushaag plassen daar kan de heg niet tegen. Ruim de poep van uw hond op. Poepzakjes voor de hond liggen bij de informatieruimte in het sanitair gebouw. Laat een blaffende hond geen stoornis zijn voor uw omgeving. Niet meer als 2 honden toegestaan per plaats. Honden van bezoek niet toegestaan.
 4. Auto’s: Op het veld alleen voor het zetten of halen van uw caravan,  parkeer uw auto daarna op de parkeerplaats (gras) achter het veld de boomgaard, ook voor bezoekers . Of op de parkeerplaats naast de weide.
 5. U dient zelf op uw kinderen te letten, ze mogen zich vrij bewegen op het campingterrein .Het is niet de bedoeling dat zij zich in onze tuin begeven of rondom of in de schuur.
 6. U bent verplicht een W.A. verzekering voor schade aan derden te hebben.
 7. Op zondag mag er geen overlast zijn van grasmaaier of heggeschaar, zie punt 1.
 8. In de poterloods mag u in overleg met ons uw fiets stallen, alleen fietsen deze dient u wel einde van het seizoen mee naar huis toe te nemen (eigen risico). Doe de deur goed dicht na gebruik.
 9. In de poterloods staat een brandblusapparaat, u mag deze gebruiken bij brand.
 10. U bent verplicht om een 2 kg brandblusser en een werkende rookmelder in uw caravan te hebben.
 11. Gasslangen en drukregelaars dient u regelmatig te vervangen, let op de datum op de slang wanneer hij vervangen moet worden.
 12. Afval in de daarvoor bestemde containers. Knoop de zak dicht. Grofvuil dient u aan te bieden bij de gemeente of mee naar huis te nemen.
 13. U moet zelf het gras maaien rond u caravan. Wij maaien het gras, maar blijven ruim van de caravan vandaan.
 14. De leiding van het terrein behoudt zich het recht voor in te grijpen, wanneer u uw plaatsje niet goed onderhoud. Besteden uren worden in rekening gebracht.
 15. Geen vet of verband in afvoer of toiletten.
 16. Na 10.00 uur ’s avonds mag er geen herrie meer gemaakt worden, ook de auto’s moeten dan op de parkeerplaats geparkeerd worden en niet bij de caravan rijden/zetten.

 

Toeristische plaatsen:

 1. Aankomst vanaf 13.00 uur en vertrek vóór 11.00 uur . Er kan eventueel na overleg, indien mogelijk de dag van vertrek tot ’s avonds gebleven worden. Er wordt dan een half dagtarief gerekend.
 2. Als er meer stroom gebruikt wordt als 5 Kwh per dag wordt dat extra berekend. Er wordt dan €0.35 per Kwh gerekend.
 3. Afrekenen vooraf per bank of bij aankomst.
 4. Iedere kampeerplaats heeft zijn eigen water, stroom en afvoerpunt. ( afvoerslang verplicht)
 5. Gelieve alleen luchtdoorlatend tentdoek gebruiken.
 6. Doe niemand overlast aan.
 7. Rijd niet harder dan stapvoets, denk aan de oversteekplaats speeltuin – toiletruimte, loslopende kippen.
 8. Honden: horen aangelijnd, uitlaten buiten het terrein, dwz. als u de heg voorbij bent, langs de dreef of achter bij de nieuwe dreef. Laat uw hond niet tegen de buxushaag plassen daar kan de heg niet tegen. Ruim de poep van uw hond op. Poepzakjes voor de hond liggen bij de informatieruimte in het sanitair gebouw. Laat een blaffende hond geen stoornis zijn voor uw omgeving. Niet meer als 2 honden toegestaan per plaats.
 9. Auto’s: Op het veld alleen voor het zetten of halen van uw caravan,  parkeer uw auto daarna op de parkeerplaats (gras) achter het veld de boomgaard, ook voor bezoekers . Of op de parkeerplaats naast de weide.
 10. U dient zelf toezicht te houden op uw kinderen, het gebruik van de speeltoestellen is geheel op eigen risico.Ze mogen zich vrij bewegen op het campingterrein , maar het is niet de bedoeling dat zij zich in onze tuin begeven of rondom of in de schuur.
 11. In de poterloods mag u in overleg met ons uw fiets stallen.  Doe de deur goed dicht na gebruik.
 12. In de poterloods staat een brandblusapparaat, u mag deze gebruiken bij brand.
 13. Afval in de daarvoor bestemde containers. Knoop de zak dicht. Grofvuil dient u aan te bieden bij de gemeente of mee naar huis te nemen.
 14. Geen vet of verband in afvoer of toiletten.
 15. Na 10.00 uur ’s avonds mag er geen herrie meer gemaakt worden.

 

 

 

Share This