Op deze pagina kunt u een reactie achterlaten over uw verblijf op camping De Lage Werf.

24 Reacties

 1. Marian en Sjaak Roosenboom

  Wij hebben 5 nachten doorgebracht op jullie camping. Eigenlijk te weinig voor deze mooie camping. Jullie sanitair is geweldig mooi.

  De kampeerplekken lekker ruim/groot! We hebben genoten van de omgeving en fijn dat er een ruim aanbod van winkels in de buurt is!

  Als we weer in de buurt komen maken we weer graag gebruik van jullie camping!!

  Antwoord
 2. Jan en Ina in 't Veld

  We hebben een heerlijke vakantie op jullie prachtige camping gehad en komen zeker nog een keer terug. Prettige ontvangst, schoon sanitair en ruime plaats. Bedankt!

  Antwoord
 3. Guy en Lieve Cras uit Kortrijk/Belgie

  Komen regelmatig in de streek voor zeiltochtjes en zijn steeds op zoek naar leuke maar kleinere campings dichtbij. De lage werf is echt een ontdekking : heel veel moeite gedaan om het leuk in te richten, prachtige ligging, supervriendelijke ontvangst en scherpe prijs. Hier komen we zeker nog terug. Staat met stip genoteerd voor een volgend uitje !!
  Guy en Lieve

  Antwoord
 4. M Stolk

  hallo Miranda en Twan we hebben het echt naar ons zin gehad die paar dagen dat we bij jullie hebben gestaan echt super het was er echt stil en rustig we zijn er tot rust gekomen en het sanitaire was echt mooi we komen zeker een keer trug groetjes Tineke en michel Stolk

  Antwoord
 5. Arjan Franken

  Vandaag teruggekomen van een heerlijk kampeerweekend bij de fam. Buys.
  De camping is ontzettend mooi, gezellig en kleinschalig.
  Sanitair keurig netjes onderhouden. Niets op aan te merken.
  Wij komen zeker nog een keer terug.

  Groetjes
  Arjan en Kinga

  Antwoord
 6. Bram Schriever

  Heerlijke rustige camping in een rustige omgeving, Ruime plekken met riant uitzicht! Zeer mooi en schoon sanitair.
  In de omgeving is het goed wandelen en fietsen.

  Antwoord
 7. Jaap en Aquilina

  Wij, Jaap en Aquilina zijn in juni j.l. voor de eerste keer op camping De Lage Werf geweest. Een heerlijke camping voor het verkennen van Goeree Overflakkee. Het sanitair is prachtig. de grasmat is goed. Kort om een camping om op terug te komen.

  Antwoord
 8. Dick en Nel van der Vuurst uit Baarn

  Camping De Lageweide is ons uitstekend bevallen de gastvrije ontvangst,het mooie en superluxe
  tioletgebouw en de mooie plek in de boomgaard heeft ons goed gedaan .Mooie fietstochten
  gemaakt in het wijde landschap en de pittoreske haventjes en dorpen langs de kust bezocht.
  Het was goed toeven op Goeree-Overvlakkee, wel drie weken lang.

  Antwoord
 9. Jaap en Geertje Bakker

  Recreanten uit het “wilde” westen,
  zochten rust en ontspanning op een erf,
  en vonden dat op de camping De Lage Werf!
  Via de stichting vrije recreatie kwamen zij,
  Op een goed verzorgde landbouw boerderij.
  Daar hebben zij echt genoten, en vonden
  De camping één van de Besten!

  Met vriendelijke groet,

  Jaap en Geertje Bakker

  Antwoord
 10. Folkert en Christien

  Na een lang weekend te hebben geboekt die al snel omgezet is naar een maand, hebben wij zeer genoten op jullie camping en van jullie gastvrijheid.
  Beste family Buys onze complimenten voor het zeer schone sanitair, en wij zien al uit naar het nieuwe sanitair gebouw, waar jullie al druk mee bezig zijn.

  Verder bedanken wij onze buurtjes (Jan en Stella Roos) voor het omhoog leggen van onze nieuwe parasol toen het zo hevig regende.

  Bedankt en tot volgend jaar

  Antwoord
 11. Jan en Stella Roos

  Beste familie Buijs,
  Vanmiddag thuisgekomen na 6 nachten op jullie camping te hebben geslapen. Wij hebben het uitstekend naar ons zin gehad. Na de hoosbuien van de afgelopen nacht was het lastig wegkomen, doordat onze caravan met een wiel in de modder was gezakt. Met jullie hulp lukte het uiteindelijk toch, zonder schade aan terrein en materiaal.
  We komen heel graag nog eens terug.
  Vriendelijke groet, Jan en Stella Roos.

  Antwoord
 12. Willem en Bep van Dijken

  Mede door de nieuwe entree aan de Lageweg de reclameborden en de vlag hebben we deze gezellige mini-camping mogen ontdekken.
  Steeds als we er komen worden we hartelijk begroet door de Fam Buijs. De camping bied mooie ruime plekken is is ook de kleine kampeerdertjes niet vergeten. We vermoeden dat wanneer het nieuwe sanitairgebouw gereed is, de aanduiding mini-camping snel verleden tijd zal zijn en er steeds meer bezoekers een gezellige tijd zullen doorbrengen op deze gezellige camping.

  Antwoord
 13. Ton en Jolanda van Kralingen

  Wij hebben eind juli bij jullie gekampeerd met de tent op het nieuwe terrein met een weids uitzicht. De ontvangst was hartelijk. Het terrein is mooi aangelegd en je kan zien en merken dat er geïnvesteerd word om wat moois van deze camping te maken.
  Met name de sanitaire voorzieningen zijn gewoon beneden de maat maar daar wordt aangewerkt door nieuwbouw wat in 2016 gereed is.
  De omgeving bied mooie fietstochten en historische steden. Al met al de moeite waard te bezoeken zeker gezien de komende verbeteringen.

  Antwoord
 14. Hans Meerman / Joke van Elleswijk

  Wij hebben als start van onze vakantie een paar dagen op camping De Lage Werf in Den Bommel gestaan en dat is ons heel goed bevallen. Een mooie, ruime plek op het grasveld voor de voormalige boerderij, schoon sanitair en rust. Goeree Overflakkee heeft ons bijzonder verrast. We hebben de z.g. Molenroute gefietst en rijdend over of onderlangs dijken of over landweggetjes tussen de akkers diverse oude dorps-/stadskernen aangedaan: een oud(e) kerk(je) omringd door een kleine gracht! De omringende straat heet heel toepasselijk kortweg Ring, Kerkring of Eerste Ring (als er ook een Tweede Ring bestaat). Een dergelijke situatie hebben we in Nederland niet eerder gezien en vonden we bijzonder. Dan hebben we het nog niet over de gezellige haventjes, zoals in Goedereede en Middelharnis.
  Kortom, Goeree Overflakkee mag gezien worden. Wij kunnen iedereen een verblijf op De Lage Werf van harte aanbevelen.

  Antwoord
 15. Ineke & Wim

  Voor de tweede maal op jullie camping. Sinds de 1e maal een aantal positieve verbeteringen. Nieuwe toegangsweg, ruime plaatsen, en lekker rustig in een natuurlijke omgeving.
  Voorheen veel in de omgeving gezeild nu alles rondom het eiland vanaf de wal gezien. Ook heel mooi. Gezien de familierelatie in de buurt zullen we vast nog wel een keer komen. Veel succes met de uitbreidingsplannen

  Antwoord
 16. Frits en Paulien

  We hebben een paar heerlijke dagen gehad met onze camper op camping de Lage Werf. We werden gastvrij ontvangen. Na de prachtige fietstochten was het goed terugkomen op de camping. Het was er rustig en het sanitair was schoon. Als ook het nieuwe sanitair straks klaar is wordt het allemaal nog beter. Een terugkomertje voor ons!

  Antwoord
 17. Marcel en Rieky Buijs

  Hallo Fam Buijs .wij hebben met de fam een erg leuk weekend bij jullie .het weer was prima . De camping heeft ruime plaatsen .we komen graag nog een keer terug en hopen dan dat het nieuwe toilet gebouw ook klaar is . Groetjes van Marcel en Rieky Buijs .

  Antwoord
 18. Tjeerd, Maaike en 3 jongens

  We hebben een prima tijd bij jullie gehad! Voor onze drie jongens was er voldoende te doen op de camping en in de omgeving voor de duur van ons ‘extra-lange’ weekend.
  Bedankt voor het warme welkom en de flexibiliteit bij de komst van onze buren!

  We zijn het eens met het aandachtspunt van de douche; prima voor het kortere verblijf en bij de geringere drukte, maar met de komst van het nieuwe sanitair en behoud van dezelfde kwaliteit van hygiëne komt dat vast goed!

  Prima plek om nog eens terug te komen voor een nieuw familiebezoek!

  Antwoord
 19. Geling. - Riet &. Theo

  Riet & Theo would like to thank you for the very nice friendly days at your camping. Grounds . There is plenty open space and every thing is so tidy and clean , The weather was very good and the farm eggs , your sons supplied us with , tasted Real good . We hope to return to the Netherlands and your camping again next year . Greetings and best wishes. Riet & theo geling,

  Antwoord
 20. Piet en Els

  Wij zijn onlangs een weekend bij jullie geweest, heerlijk genoten van de rust.
  Vriendelijk onthaal en zeer behulpzaam.
  De douche liet te wensen over maar dat is ons enigste min puntje en als straks het nieuwe sanitair klaar is is het prima vertoeven bij jullie dus komen zeker nog eens een keertje terug.

  M.v.g Piet en Els

  Antwoord
 21. jan en ina van Dam

  fijne week gehad op jullie camping, rust, natuur en een leuke omgeving.Miranda en Twan en de kinderen zorgen voor een prettige sfeer, ook de kippen stralen rust uit als ze rond je tent lopen.Volgend jaar gaan we weer een week onthaasten

  Jan en Ina

  Antwoord
 22. Ellen en Frank Rebel

  Een heerlijke plek, snel bereikbaar vanuit de randstad om een paar daagjes tot rust te komen! Een aanrader!

  Antwoord
 23. Fam Kupers/Eering

  Leuk stukje seizoen gehad, Miranda en Twan zijn aardige mensen waar je gerust je ei kwijt kan en goed mee valt te praten, ook de mede huurders op de camping is niets mis mee, prima mensen, volgend jaar zijn we weer van de partij, en hopen weer op een prima en mooi seizoen.

  Leo en Corry. veld ?

  Antwoord
 24. Geert en Lisette Gommans

  Hallo fam. Buys,
  Wij hebben een paar fijne dagen gehad op jullie camping. ruime plaatsen, goed sanitaire voorzieningen en niet te vergeten een leuke gastvrouw.
  Bedankt!!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Camping De Lage WerfVoor Rust, Ruimte & gezelligheid

Pin It on Pinterest