ANWB bekroont Camping De Lage Werf met 4½ sterren!

door | jan 12, 2024

Camping De Lage Werf trots op 4½ sterren beoordeling door ANWB

Een schitterende bekroning voor Camping De Lage Werf! De ANWB heeft in 2023 onze camping grondig geïnspecteerd en bekroond met een prachtige beoordeling van 4½ sterren. Met deze erkenning zijn we dan ook super blij mee en trots op en stimuleert ons om in 2024 nog meer te bieden aan liefhebbers van rust, ruimte en kampeerplezier.

Waarom 4½ sterren?
De ANWB beoordeling is een erkenning van de inzet van ons team en de kwaliteit van onze faciliteiten. Van ruime kampeerplaatsen tot luxe verhuuraccommodaties, we streven ernaar om een oase van rust en ruimte te bieden te midden van de prachtige polders van Goeree Overflakkee.

       

Wat betekent dat voor jou?
Wanneer je voor Camping De Lage werf kiest, kies je voor een kampeerervaring van rust, ruimte en gezelligheid. Ontspan op goed verzorgde ruime kampeerplaatsen, geniet van onze faciliteiten. Voor meer kampeer luxe is het mogelijk om een chalet te huren. Wil je voor een langere tijd genieten van een chalet? Dan is het ook mogelijk om een chalet te kopen op een mooie vaste staanplaats op ons nieuwe chaletveld. Genoeg mogelijkheden en voor ieder wat wils.

Vier het nieuwe seizoen met ons!
Terwijl we vol trots het nieuwe jaar ingaan met deze prachtige beoordeling, nodigen we je uit om 2024 met ons te vieren. Kom en ontdek waarom ANWB onze camping heeft beoordeeld met 4½ sterren. Reserveer nu voor een onvergetelijke verblijf op Camping De Lage Werf.

Met trots en kampeerplezier,

Het team van Camping De Lage Werf

 

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest