Faciliteiten

Modern en schoon sanitair op Camping De Lage Werf

Wij hebben een verwarmd, schoon en modern sanitair gebouw die bestaan uit

A

4 douches met thermostaatkranen
(met muntautomaat/ €0.50 is 5 minuten warm water)

A

1 was cabine

A

3 dames toiletten

A

3 heren toilet en 1 urinoir

A

3 wastafels met automatische kranen

A

5 vaatwasbakken (buiten onder afdak)
( afwassen met warm water is gratis)

A

wasmachine

A

wasdroger

A

vloerverwarming

De toiletten zijn voorzien van toiletpapier en…schoon sanitair vinden wij heel belangrijk!! Kortom, bij Camping De Lage Werf heeft u dus altijd toegang tot moderne en schone faciliteiten!

Ons sanitair is vrij te gebruiken heel de dag, alleen tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u geen gebruik maken van de douche, wegens schoonmaak. De toilet kunt u wel gebruiken.

De douche is met €0.50 muntjes, dan heeft u 5 minuten warm water.

Bibliotheek

Er liggen boeken ,tijdschriften en de plaatselijke krantjes in de hal van het sanitair gebouw. Ook is er een kinderzwerfboekstation aanwezig . Waar iedereen gratis gebruik van mag maken.

Spelen in de speeltuin

In onze kleine speeltuin kunnen de kinderen zich prima vermaken. Eindeloos van de glijbaan glijden, schommel op de schommels (gewone schommel, peuterschommel en een nestschommel) vlakbij het speelhuisje.

Op de wip kip of klauteren aan het grote klimrek. Er is ook nog een speelveldje met voetbaldoeltjes, ballenvanger en een trampoline.

Het is ook mogelijk om lekker in de zandbak te spelen, te graven met de graafmachine, klimmen op het klimrek en van de glijbaan te glijden. De kinderen hoeven zich daarom niet te vervelen.

Terwijl u geniet van een hapje en een drankje of een boek leest bij u tent of caravan, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin.

Jeu de Boulesbaan

Speel het traditionele Franse balspel op de nieuwe Jeu de Boulesbaan. Of u nu een ervaren speler bent of nog nooit eerder hebt gespeeld, het is een activiteit die iedereen kan waarderen. Geniet van de ontspanning en gezelligheid.

 

Tafeltennistafel

Op Camping De Lage Werf vind je een tafeltennistafel om wat actie en plezier toe te voegen aan je verblijf.

 

Milieustraat op de camping

Wij zijn een milieubewuste camping. Help ons de camping schoon te houden. Wij verzoeken u vriendelijk het afval te scheiden. Bij de milieustraat hangt een bord waar u kunt zien, in welke container u afval hoort.

Fietsenstalling

Wij hebben een overdekte fietsenstalling waar u als kampeerder u fiets kunt stallen.

Huisdieren

Huisdieren toegestaan ( maximaal 2 per plaats) alleen met uitzondering in de verhuur accommodaties, daar zijn huisdieren niet toegestaan.

wifi logo Wifi op de camping

  • Op heel het kampeerterrein is er wifi beschikbaar. U kunt een eigen code bij de receptie verkrijgen tegen een kleine vergoeding.
  • Bij alle chalets en stacaravans is een vaste internet verbinding mogelijk, er komt dan een router in de chalet te liggen.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest