Welkom op Camping De Lage Werf

Jong en oud voelt zich thuis op onze rustige, gezellige kleinschalige camping op het mooie eiland Goeree Overflakkee. Camping De Lage Werf is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. U staat op een van de veldjes op de lommerrijke camping, gelegen naast de eeuwenoude boerderij “De Laege Wurft” , die vermoedelijk rond 1630-1640 is gebouwd als jachthuis.

Camping De Lage werf ligt tussen de open velden, maar omringd door bomen. Rust , Ruimte en Gezelligheid is ons motto. Gezellig een praatje maken en genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten. Camping de Lage werf ligt aan verschillende fietsroutes, nabij het Haringvliet en het Grevelingenmeer waar u verschillende watersportmogelijkheden heeft. Camping De Lage werf is een uitstekende basis voor een fijn verblijf op het mooie eiland Goeree Overflakkee.

Wij bieden op onze rustige en gezellige camping met totaal 70 ruime, goed onderhouden plaatsen met verschillende mogelijkheden aan.

Kampeerplaatsen voor kortere of langere periodes.

Camperplaatsen verhard d.m.v grastegels

Verhuur stacaravan

Vaste staanplaats voor caravan of chalet

In januari 2020 won Camping De Lage Werf voor de 3e keer op rij een Gouden Zoover Award met een warderingscijfer 9.4, daarmee behoorde de camping tot de 10 beste Campings van Nederland.

ANWB beoordeelde Camping De Lage Werf met een 3½ ster.

Daar zijn we als camping super trots op.

Vakantiemagazine 2020

Ontdek alles over Camping De Lage Werf en het mooie eiland Goeree Overflakkee in het vakantiemagazine 2020.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Caming De Lage Werf in Den Bommel!

Camping De Lage WerfVoor Rust, Ruimte & gezelligheid

Pin It on Pinterest