Welkom op Camping De Lage Werf

Jong en oud voelt zich thuis op onze rustige, gezellige kleinschalige camping op het mooie eiland Goeree Overflakkee. Camping De Lage Werf is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. U staat op een van de veldjes op de lommerrijke camping, gelegen naast de eeuwenoude boerderij “De Laege Wurft” , die vermoedelijk rond 1630-1640 is gebouwd als jachthuis.

Camping De Lage werf ligt tussen de open velden, maar omringd door bomen. Rust , Ruimte en Gezelligheid is ons motto. Gezellig een praatje maken en genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten. Camping de Lage Werf ligt aan verschillende fietsroutes, nabij het Haringvliet en het Grevelingenmeer waar u verschillende watersportmogelijkheden heeft. Camping De Lage werf is een uitstekende basis voor een fijn verblijf op het mooie eiland Goeree Overflakkee.

Wij bieden op onze rustige en gezellige camping met totaal 114 ruime, goed onderhouden plaatsen met verschillende mogelijkheden aan.

Kampeerplaatsen voor kortere of langere periodes.

Camperplaatsen verhard d.m.v grastegels

Verhuur accommodaties

Vaste staanplaats voor caravan of chalet

ANWB heeft onze Camping De Lage Werf in 2023 geïnspecteerd en ons bekroond met een schitterende 4½ sterrenbeoordeling!

Camping De Lage werf wint in januari 2024 een Gouden Zoover Award!!
Camping De Lage Werf wint voor het 7de jaar op rij een Zoover Award!! Onze gasten beoordeelde Camping de Lage Werf met een gemiddelde cijfer van een 9.5 in 2023 !! Wij zijn daar super trost op!!

Genomineerd Dit jaar is Camping De Lage Werf weer genomineerd voor de Zoover Award. U zou ons erg helpen als u naar uw verblijf een review zou willen plaatsen op Zoover voor ons.

 

Agenda 2024

Maart

 • Za 30 maart Pizza Fresca komt langs om 17.00 uur om verse pizza’s te bakken op de camping.
 • Zo 31 maart 1e Paasdag De Paashaas komt langs om paaseitjes te zoeken om 11.00 uur met de kinderen op de camping.
 • Zo 31 maart 1e Paasdag Paas brunch box op te halen tussen 12.30 en 13.00 uur bij de receptie van “Het Majoortje”. Bestellen voor vrijdagmiddag 29 maart.

April

 • Za 6 april Open Camping dag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De Koffie en Thee staan dan klaar met wat lekkers en het is mogelijk om een rondleiding over de camping te krijgen.
 • Za 6 april ’t Snackbakkie komt langs om 17.00 uur om verse frietjes en snacks te bakken op de camping.

Mei

 • Do 9 mei Hemelvaartsdag ’t Snackbakkie komt langs om 17.00 uur om verse frietjes en snacks te bakken op de camping.
 • Za 11 mei Pizza Fresca komt langs om 17.00 uur om verse pizza’s te bakken op de camping.
 • Zo 12 mei Moederdag verrassingsbrunch box op te halen bij de receptie tussen 12.30 en 13.00 uur van “Het Majoortje” . Bestellen voor vrijdagmiddag 10 mei.
 • Za 18 mei Pizza Fresca komt langs om 17.00 uur om verse pizza’s te bakken op de camping.
 • Zo 19 mei 1e Pinksterdag Pinksterbrunch box op te halen tussen 12.30 en 13.00 uur bij de receptie van “Het Majoortje”.  Bestellen voor vrijdagmiddag 18 mei.
 • Za 25 mei Organiseert Zorgboerderij De Geusjes stee een Oldtimerrit ,deze komt langs op te camping voor een stop. De oldtimers zijn dan te bezichtigen op Camping  De Lage Werf om 15.00 uur.

Juni 

 • Zo 16 juni Vaderdag verrassing box op te halen tussen 12.30 en 13.00 uur bij de receptie van “Het Majoortje”.  Bestellen voor vrijdagmiddag 14 juni.
 • Za 29 juni Jaarlijkse BBQ op de camping.

Juli

 • Za 27 juli Pizza Fresca komt langs om verse pizza’s te bakken op de camping.

Augustus

 • Za 24 augustus Pizza Fresca komt langs om verse pizza’s te bakken op de camping.

Vakantiemagazine 2024

Ontdek alles over Camping De Lage Werf en het mooie eiland Goeree Overflakkee in het vakantiemagazine 2024.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest