Nieuwe plaatsen voor chalets of stacaravans waar u het hele seizoen kunt genieten van de rust en ruimte!

Er zijn nog verschillende nieuwe plaatsen beschikbaar voor chalets of stacaravans op ons nieuwe chaletveld.

Een uniek kans om een eigen chalet of stacaravan op een mooie ruime, rustige vaste staanplaats te zetten. De camping ligt in Zuid Holland op het eiland Goeree Overflakkee op de grens met Zeeland. Kom helemaal tot rust en geniet van de natuuromgeving , de fietspaden, wandelroutes, watersportmogelijkheden en nabij gelegen dorpjes en plaatsen.

Op een vaste seizoenplaats voor chalet of stacaravan kunt u het hele seizoen recreëren, tuinieren, onthaasten en relaxen. De vaste seizoenplaatsen voor chalet of stacaravan zijn ruim van opzet en rustig gelegen. Zo zijn onze kavels gemiddeld 300 M². Verder heeft ieder chalet of stacaravan zijn eigen tuin, parkeerplaats en voorzieningen. De tuin kunt u na overleg met ons, naar eigen wens inrichten. Ook zijn alle vaste staanplaatsen voorzien van een vaste internetverbinding. Daarnaast zijn huisdieren ook van harte welkom ( maximaal 2 per staanplaats).

Wij zijn geopend voor de vaste staanplaatsen van 15 maart t/m 31 oktober.

Spreekt het u aan? Kom gerust eens langs om een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven!

Wens u meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden? Mail of bel ons voor geheel vrijblijvende informatie.

Telefoon: 0187643306 of 0623144455
Mail: info@campingdelagewerf.nl

De nieuwe vrije chaletplaatsen zijn per direct beschikbaar. Heeft u interesse in een vaste staanplaats voor een chalet of stacaravan in een mooie omgeving, informeer geheel vrijblijvende naar de vrije beschikbare staanplaatsen.

Op zoek naar een nieuw chalet of stacaravan? 

Wij bieden u verschillende nieuwe chalets of stacaravans aan welke geplaatst kan worden op een beschikbare vaste staanplaats op een chaletveld.

Liever huren?

Huur een 4-persoons stacaravan, chalet of chalet XL op Camping De Lage Werf en geniet van de rust en ruimte op de camping.

U kunt de stacaravan of chalet huren met maximaal 4 personen.

Staanplaats voor chalet

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest