Camping De Lage Werf blikt terug op 2020.

door | feb 5, 2021

Terugblik op 2020.

2020 was een bewogen jaar. In deze video presentatie geven we u graag een overzicht van het afgelopen jaar.
We hebben een 3 ½ ster behaald bij de ANWB en waren wederom weer in de race voor een Zoover Award. We hebben al 3 maal op rij een Gouden Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Door Covid-19 zijn de Zoover Award verkiezingen over het afgelopen jaar komen te vervallen helaas, anders zou het de 4e keer op rij zijn geweest.

Op de camping zelf is er ook veel gebeurt, zo hebben we onze aanrijlaan naar de camping toe voorzien van nieuwe verlichting op zonne-energie gecombineerd met kastanje houten palen. Wat vernieuwingen en aanpassingen aan beplanting op de camping gedaan. In de receptie en in het sanitair gebouw aanpassingen gedaan voor Covid-19 , zodat de gasten veilig konden komen kamperen. Ook hebben we een heel nieuw veld aangelegd met 18 ruime grote plaatsen voor chalets, veld genaamd “Het Platteland”. Ook is de website helemaal in een nieuw jasje gestoken en aangepast met de nieuwste foto’s, plattegrond alles weer up to date. Zo hadden we in 2020 ook ons eigen eerste vakantiemagazine, een stacaravan in de verhuur. Zodat gasten die zelf geen kampeermiddel hebben toch kunnen komen overnachten op de camping. We hadden zelfs ook voor het eerst een chalet te koop, waarvan de plaats naar eigen keus kon worden bepaald. Al deze informatie vindt u tevens terug op onze vernieuwde website.

Het was een bijzonder jaar…waar ondanks alles toch een hoop gebeurt is. wij hopen u weer in het nieuwe seizoen te mogen verwelkomen op de camping.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest