Camping De Lage Werf maakte weer kans op Gouden Zoover Award 2020.

door | jan 27, 2021

Zoover Award 2020!
Begin januari is het altijd zover dan zijn de Zoover Awards uitreikingen. Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties van het land.
Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatie houder kans maken op een Gouden of Zilveren Zoover Award. Ook dit jaar was Camping De Lage Werf genomineerd voor de Zoover Awards.

Drie jaar op rij Gouden Zoover Award
Camping De Lage Werf won drie jaar op rij een gouden Zoover Award, dit jaar zou de vierde keer op rij zijn geweest, maar helaas door Covid-19 werden de Zoover Awards afgelast.

Een 9.4 voor Camping De Lage Werf
In 2020 plaatsen 66 gasten een review op Zoover voor ons, met een waarderingscijfer van 9.4. Dit is in principe weer een gouden Zoover Award waard. Wij vinden heel belangrijk om te horen van onze gasten hoe de ervaring is geweest tijdens hun bezoek aan de camping. Sommige komen maar een nachtje of een week kamperen, andere weer een heel seizoen. Maakt in principe niet uit hoe lang iemand komt overnachten, we vinden het belangrijk dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. We willen iedereen bedanken voor het plaatsen van een review, het is voor ons van grote waarde.

Camping De Lage Werf genomineerd Zoover Awards 2021
Dit jaar is Camping De Lage werf weer genomineerd voor de Zoover Awards 2021. Hopelijk kunnen we dit jaar er weer op uit in eigen land en hopen dan op net zulke mooie reviews als dit jaar. Zodat we misschien volgende keer wel weer met een Gouden Zoover Award naar huis kunnen. Wij gaan ieder geval weer onze uiterste best doen, om onze gasten een fijn verblijf te geven.

Bezoek ons youtube kanaal 

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest