Camping De Lage Werf wint 3 jaar op rij een Gouden Zoover Award!

door | jan 16, 2020

Camping De Lage Werf wint 3 jaar op rij een Gouden Zoover Award!

door | jan 16, 2020 | Geen categorie

Camping De Lage Werf uit Den Bommel wint gouden Zoover Award en behoort daardoor bij de beste accommodaties van het land.

16-01-2020. Vandaag zijn de prijswinnaars van de Zoover Awards bekend gemaakt. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er voor Camping de lage Werf totaal 94 reviews geschreven door vakantiegangers die gekampeerd hadden op Camping De Lage Werf.

De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met waarderingscijfer 9.4.

Camping De Lage Werf, waarderingscijfer 9.4.

Dit is voor het 3de jaar op rij dat Camping De Lage Werf een Gouden Zoover Award wint. Camping De Lage werf behoort tot de top 10 Beste Big Campings van Nederland en is de beste Big Camping van Zuid Holland.

“Wij zijn dan ook heel erg trots dat we al voor de derde keer op rij deze mooie waardering krijgen van onze gasten, dat is een bekroning op je werk”

Miranda Buys

Camping de lage werf

Over Camping De Lage Werf

Camping De Lage Werf is een rustige camping. De Camping is gelegen net buiten Den Bommel in het gehuchtje Zuidzijde. De camping is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. De camping is voorzien van een modern verwarmd sanitair gebouw, kleine speeltuin, zandbak en speelveldje met trampoline e.d voor de kinderen. De camping heeft seizoen, deelseizoen, camper en losse plaatsen voor de kampeerders. Vaste seizoenplaatsen voor chalets waar je het hele seizoen kunt genieten, voor ieder wat wils. De camping ligt aan verschillende fiets en wandelroutes en nabij het Haringvliet en Grevelingenmeer waar u verschillende watersport mogelijkheden heeft. Rust, ruimte en gezelligheid is ons motto.

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen. In januari 2020 worden de Awards uitgereikt.

Meer informatie

Neem contact op met Camping De Lage Werf- Miranda Buys

Tel: 0187643306/0623144455 / 0623144455 | Email: info@campingdelagewerf.nl

Download bericht als PDF

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest