Camping De Lage Werf wint Gouden Zoover Award!

door | jan 21, 2024

Goud Glanst op Camping De Lage Werf: Zeven jaar op Rij Winnaar Zoover Award!

 

Camping De Lage Werf, gelegen op het mooie Zuid Hollandse eiland Goeree Overflakkee, straalt van trost met het winnen van de prestigieuze Gouden Zoover Award. Dit is het zevende opeenvolgende jaar van het winnen van een Zoover Award voor Camping De Lage Werf in Den Bommel. Deze prijs is niet slechts een erkenning: het is de ultieme bekroning van toewijding en gastvrijheid.

Een Gouden Traditie: Het is een eer om te zeggen dat deze award geen vreemde eend in de bijt is voor Camping De Lage Werf. Want Camping de Lage werf heeft in zeven opeenvolgende jaren een Zoover award in ontvangst mogen nemen. We zijn daar super trost op en blij mee.

Onze gasten spreken Louder dan sterren: De Gouden Zoover award is niet zomaar een award; het is een eerbetoon aan de stemmen van onze gasten. Of je nu voor een nacht , een week of zelfs een heel seizoen bij ons hebt verbleven. Gekampeerd hebt, in de verhuuraccommodaties hebt overnacht of in je eigen chalet op een vaste staanplaats. Elke gast heeft een stem gehad in het toekennen van deze eer. Elke beoordeling draagt bij aan het schitterende gemiddelde van 9.5.

Een lint van Dankbaarheid: Onze oprechte dank aan al onze gasten die de tijd hebben genomen om hun ervaringen te delen op Zoover. Jullie hebben niet alleen onze camping beoordeeld: jullie hebben het gemaakt tot wat het is- een toevluchtsoord voor rustzoekers.

Een Gemiddelde dat Stráált: het gemiddelde van 9.5 is meer dan een getal: het is de reflectie van de rustige omgeving, de ruime staanplaatsen en de unieke charme die onze camping kenmerkt.

Super Trost op Ons Team en Onze Gasten: Deze gouden erkenning is niet alleen voor ons: het is voor het team dat elke dag werkt aan een geweldige ervaring en voor de gasten die onze camping tot leven brengen.

Op Weg naar Nog meer Vakantieplezier! Met een Gouden Zoover award op zak kijken we vol vertrouwen uit naar de toekomst. we streven ernaar om nog vele jaren de ideale vakantieplek te zijn voor iedereen die houdt van rust, ruimte en gezelligheid.

 

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest