Camping De Lage Werf wint ook in 2018 de Gouden Zoover Award!

door | jan 14, 2019

Camping De Lage Werf wint ook in 2018 de Gouden Zoover Award!

door | jan 14, 2019 | Geen categorie

Camping De Lage Werf behoort tot de beste accommodatie van het land Utrecht 10 januari 2018. Vandaag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping De Lage Werf wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er 104 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.2 voor Camping De Lage Werf

De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met een waarderingscijfer 9.2.

We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We doen ons uiterste best elke dag om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk geweldig dat dit beloond wordt met een Gouden Zoover Award. Dit is immers waar we het voor doen, tevreden gasten. aldus Miranda Buys

Gouden en Zilveren Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Camping De Lage Werf ontving de Gouden Zoover Award.

Over Camping De Lage Werf

Camping De Lage Werf is een kleinschalige, rustige camping. De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het gehuchtje Zuidzijde. De camping is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. De camping is voorzien van een modern verwarmd sanitair gebouw, kleine speeltuin en speelveldje met trampoline e.d voor de kinderen . De camping heeft vaste, seizoen en losse plaatsen , voor ieder wat wils. De camping ligt aan verschillende fiets en wandelroutes en nabij het Haringvliet en Grevelingenmeer waar u verschillende watersport mogelijkheden heeft. Rust, ruimte en gezelligheid is ons motto.

Over de Zoover Awards

Over de Zoover Awards De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. In januari 2019 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Meer informatie / Camping de Lage Werf

Camping De Lage Werf, eigenares Miranda Buys, T 0187643306 / 0623144455 , E info@campingdelagewerf.nl

Download bericht als PDF

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest