Camping De Lage Werf wint Gouden Zoover Award!

door | jan 11, 2018

Camping De Lage Werf wint Gouden Zoover Award!

door | jan 11, 2018 | Geen categorie

Utrecht,10-01-2018 – Vandaag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping De Lage Werf wint een Gouden Zoover Award.

Gedurende het hele jaar 2017 zijn er 57 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.3 voor Camping De Lage Werf

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met een waarderingscijfer 9.3.

We zijn ontzettend trots en blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk te dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award, aldus Miranda Buys

Oranje en Gouden Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Camping De Lage Werf winnaar regio Zuid Holland mag zich met trots de beste in de regio noemen.

Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog

Als je dan zelfs ook nog een award wint voor Beste Camping in de regio Zuid Holland ben je helemaal sprakeloos, aldus Miranda Buys

Over Camping De Lage Werf

Camping De Lage Werf is een kleinschalige, rustige camping. De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het gehuchtje Zuidzijde. De camping is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. De camping is voorzien van een modern verwarmd sanitair gebouw, kleine speeltuin en speelveldje met trampoline e.d voor de kinderen . De camping heeft vaste, seizoen en losse plaatsen , voor ieder wat wils.

De camping ligt aan verschillende fiets en wandelroutes en nabij het Haringvliet en Grevelingenmeer waar u verschillende waterport mogelijkheden heeft. Rust, ruimte en gezelligheid is ons motto.

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen. In januari 2018 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Meer informatie / Camping de Lage Werf

Camping De Lage Werf,
eigenares Miranda Buys,
T 0187643306 / 0623144455 ,
E info@campingdelagewerf.nl

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest