Camping De Lage Werf wint voor 4e keer op rij Gouden Zoover Award.

door | mrt 15, 2021

Onverwachtse verrassing: Camping De Lage Werf wint toch Gouden Zoover Award.
In januari van elk jaar worden normaliteit de Zoover Awards uitgereikt aan de beste accommodaties van Nederland. Helaas werd begin dit jaar aangekondigd dat de Zoover Awards afgelast waren wegens corona. Daarom was het een zeer onverwachtse verrassing voor ons zo bij de start van het nieuwe seizoen om dit bericht te ontvangen. Zoover had besloten als nog de Zoover Awards uit te reiken, maar dan dit keer digitaal. Het is voor Camping De Lage Werf de 4e Gouden Zoover Award op rij. Een geweldig begin van het nieuwe seizoen ondanks deze bijzondere tijd.


           

Zoover Award
De Zoover Award zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatie houder kans maken op een Award. De consument beoordeelde Camping De Lage Werf in 2020 met een waarderingscijfer 9.4 uit 66 reviews.

Wij zijn ontzettend trots en blij met deze hoge waardering van onze gasten. Wij vinden het heel belangrijk om te horen van onze gasten hoe de ervaring is geweest tijdens hun bezoek aan de camping. Sommige komen maar een nachtje of een week kamperen, andere weer een heel seizoen. Maakt in principe niet uit hoe lang iemand komt overnachten, we vinden het belangrijk dat ze met een goed gevoel naar huis gaan.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor het plaatsen van een review. Zonder jullie hulp zouden we deze mooie prijs anders nooit gewonnen hebben.

 


 

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest