Camping De Lage Werf wint voor de 6 de jaar op rij een Zoover Award

door | jan 29, 2023

Camping de Lage Werf uit Den Bommel wint voor de 6de jaar op rij een Zoover Award.

Ook dit jaar is de Camping uit Den Bommel weer in de prijzen gevallen. Camping De Lage Werf is begonnen als kleine camping in het gehuchtje Zuidzijde of te wel sesieje en groeit nu inmiddels al uit tot een middelgrote camping.

Inmiddels is het alweer 11 jaar geleden  dat Twan en Miranda Buijs met hun twee zoons de camping overnamen . Het was een kleine boerencamping met totaal 20 plaatsjes, die Twan z’n oma ooit begonnen was. Toen Twan en Miranda besloten de camping over te nemen is er heel wat veranderd.

Ten eerste veranderde de naam Van Camping Zuidzijde in Camping De Lage Werf, de naam is afgeleid van de oude boerderij De Leage Wurft. Er werd een mooie nieuwe website gemaakt, nieuw logo ontworpen en er werd een heel nieuw sanitair gebouw gebouwd met alle moderne voorzieningen erin. Er werden nieuwe kampeervelden aangelegd en de oude gemoderniseerd met voorzieningen als water, stroom en afvoer naar iedere plaats. Ook werd er een nieuw chaletveld aangelegd. Zo groeide de camping en begonnen steeds meer gasten Camping De Lage Werf te vinden.

Camping De Lage werf groeit nog steeds. Inmiddels bestaat de camping uit ruim honderd plaatsen waaronder losse kampeerplaatsen, camperplaatsen verhard met grastegels, vaste staanplaatsen voor chalets en diverse verhuuraccommodaties. Er is op Camping De Lage werf in Den Bommel dan ook voor ieder wat wils.

Ook voor mensen die zelf geen kampeermiddel hebben en toch voor bijvoorbeeld een familie bezoek op Goeree Overflakkee willen overnachten is er een gelegenheid om een verhuurstacaravan of een mooi verhuurchalet te huren en zo voor een weekend, midweek of week te genieten van de rust, ruimte en gezelligheid op Goeree Overflakkee.

Voor degenen die vaker terug wilt komen om te genieten van de weidse gezichten en rust en ruimte is het ook mogelijk om een chalet te kopen bij Camping De Lage Werf en deze te plaatsen op een ruime vaste staanplaats op het net aangelegde nieuwe chaletveld. Zo is het mogelijk om een eigen tweede huisje te hebben op Goeree Overflakkee en te genieten van het mooie eiland.

Het is ook al meer en meer een echt familiebedrijfje aan het worden, zo werkt de oudste zoon ook een aantal dagen thuis op de camping. Het motto van de camping is rust, ruimte en gezelligheid.

Zoover: Het is altijd een mooie beloning op je werk als de gasten die geweest zijn een beoordeling willen achter laten op Zoover. Door deze beoordelingen hebben we ook dit jaar weer een Zoover award gewonnen. Wij zijn onze gasten daar dan ook heel dankbaar voor. We hopen nog verder te groeien en mooie kampeermomenten te kunnen delen met onze gasten.

 

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest