De rustige en prachtige omgeving van Oostflakkee

De rustige en prachtige omgeving van Oostflakkee

Camping De Lage Werf ligt naast een natuurgebied en is omringd door open akkervelden en vergezichten. Het gebied Oostflakkee kenmerkt zich door de prachtige natuur, weidse vergezichten en in het seizoen kleurrijke tulpenvelden en akkerranden vol met de mooiste bloemen en planten. Een gebied waar de fietser, de wandelaar en de watersporter zich vanwege de vele gezellige haventjes uitstekend thuis voelt! Bezoek daarnaast leuke plaatsjes zoals Middelharnis of het Grevelingenmeer (met strand!) of het natuurgebied  Tiengemeten om uw vakantie compleet te maken!

Het Zuid-Hollandse Goeree Overflakkee

Camping de Lage Werf bevindt zich op het eiland Goeree Overflakkee. Het gebied, Goeree Overflakkee, is bij uitstek geschikt om lekker te fietsen en te wandelen. Sommige gebieden, zoals de buitendijken zijn zelfs compleet voor al het andere verkeer afgesloten. Dit is dus enorm prettig om helemaal te ontspannen en te recreëren!

Onze camping ligt daarnaast ook aan een fietsknooppuntennetwerk. Dit is een fietsroute van 425 km over het hele eiland. Op route.nl staan ook twee fietsroutes die langs of bijna langs de camping komen.

Klik op de onderstaande links voor de betreffende fietsroutes:

Daarnaast hebben we ook nog andere fiets en wandelroute kaarten te koop bij onze receptie op de camping.

Top

Tennissen in de omgeving:

In Oude Tonge, 5 km vanaf Camping De Lage Werf, kun je tennissen bij Tennisvereniging Het Westrak. De pasjes voor toegang tot de tennisbanen zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook kun je gebruik maken van de rackets en de ballen van de Tennisvereniging.

Top

Boodschappen doen in de omgeving:

 • Naast Camping De Lage Werf is er een Landwinkel met veel streek producten, verse groenten en fruit e.d , op 750 meter van de camping kunt u verse eieren halen en verse groenten ,fruit  en streek producten bij het Tilse schuurtje.
 • In Oude Tonge, 5 km vanaf Camping De Lage Werf, is een overdekt winkelplaza waar zich AH, Aldi, Gall & Gall, Kruidvat en de Marskramer bevinden. En net buiten het winkelplaza is een warme bakker, een keurslager ,kleding winkel, elektro winkel en de Bruna. Verder zijn er verspreid in het dorp nog meerdere winkels. Als u naar Oude Tonge gaat fietsen, kunt u bij IJssalon annex chocolaterie ‘Pollies’ genieten van een heerlijk ijsje. Elke vrijdagmorgen staat er op de kaai ,een markt waar u verse groenten, kip, vis ,brood, noten en kaas o.a kunt halen.
 • In Den Bommel, 2km vanaf Camping De Lage Werf, is een warme bakker.
 • In Middelharnis,12 km vanaf Camping De Lage Werf, is Winkelcentrum D’n Diek, het grootste in de omgeving. Het dankt zijn naam aan de lange winkeldijk die doorloopt tot Sommelsdijk. Aan het eind van D’n Diek kan men plaats nemen op verschillende terrasjes nabij en rond de jachthaven. Winkelcentrum D’n Diek biedt plaats aan meer dan 100 winkels, variërend van groot en landelijk bekend tot klein en exclusief. In het hoogseizoen (juli-augustus) worden er de Diekdagen georganiseerd in Middelharnis. Er zijn dan altijd leuke activiteiten voor jong en oud.
Top

Eetgelegenheid in de omgeving:

 • In Den Bommel, op 2 km vanaf Camping De Lage Werf, ligt De Hoezemoos. Dit is een gezellige eetgelegenheid met een groot terras. Op de carpoolplaats bij de stoplichten ligt Hetty’s Verse Patat, waar u van zelf gesneden friet kunt genieten.
 •  In Oude Tonge, op 5 km vanaf Camping De Lage Werf, zijn er aan de haven twee patatzaken, een pizzeria, een Chinees restaurant en een restaurant De Lely.
 • In Ooltgensplaat, op 8.2 km vanaf Camping de Lage Werf ligt Paviljoen Sluishaven een restaurant aan het water.
 • Aan de Grevelingendam, op 12 km vanaf Camping De Lage Werf liggen 2 eetgelegenheden; Restaurant De Grevelingen en Restaurant Puur, beiden aan het water gelegen, met terras.
 • In Middelharnis op 12 km vanaf Camping De Lage Werf liggen verschillende eetgelegenheden aan de jachthaven.
 • In Willemstad op 17 km vanaf Camping De Lage werf liggen verschillende eetgelegenheden aan de gezellige haven/ voorstraat.
 • In Oosterland op 18,4 km vanaf Camping De Lage Werf ligt De Wok van Zeeland, wok restaurant.Verder zijn er in de omgeving van de Goeree-Overflakkee diverse andere eetgelegenheden. Lees wat de omgeving rondom Camping de Lage Werf nog meer heeft te bieden op onze pagina uitstapjes.
Top

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest