Eerste chalet “De Willerby Lumic” verkocht.

door | jan 30, 2021

Eerste chalet “De Willerby Lumic” verkocht.

Sinds december 2020 kunt u, uw eigen chalet op kavel naar keuze aanschaffen bij Camping De Lage Werf. Vandaag kunnen we met blijdschap vertellen dat de eerste chalet inmiddels is verkocht. De chalet gaat in mei geplaatst worden op het nieuwe chaletveld “Het Platteland”. De Willerby Lumic zal worden geplaatst op een mooie hoek kavel van 340m², met een geweldig uitzicht over de polders van Goeree Overflakkee. Wij hopen dat deze familie heerlijk zal genieten van hun tweede huisje bij ons op de camping. Ze kunnen vanaf mei er op uit in eigen land! Heerlijk op de fiets er op uit om de buurt te verkennen, of gewoon met een goed boek lekker in hun eigen tuintje bij hun nieuwe chalet genieten van de rust en ruimte.

Zou u ook graag op zo’n mooie grote kavel met een nieuw chalet op het chalet veld “Het Platteland” willen staan?

Maak dan geheel vrijblijvend eens een afspraak om te komen kijken welke plaatsen er eventueel nog beschikbaar zijn en welke chalets daar eventueel op zouden kunnen staan.

Er komt nog een Willerby Lumic deze is beschikbaar in mei en kan alvast gereserveerd worden. Ook is het mogelijk om de Willerby Lumic te bestellen met 3 slaapkamers.

Voor verdere informatie ga naar onze pagina nieuw chaletveld 2021 of kijk naar het aanbod chalets.

Of u kunt ook geheel vrijblijvend voor meer informatie contact opnemen met Camping De Lage Werf : bel ?0623144455 of mail  ? info@campingdelagewerf.nl

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest