Eerste Paasdag Paaseitjes zoeken

door | apr 4, 2021

Vanochtend eerste Paasdag hebben we onze gasten verrast met wat lekkere paaseitjes in de tent, terwijl ze gezellig aan het paasontbijt zaten. Sommige mensen waren lekker een stukje fietsen of waren net de afwas aan het doen, zij werden bij terugkomst verrast met een zakje paaseitjes op hun tafel. Terwijl we de mensen verraste met de paaseitjes, hebben we ook gelijk de speurtocht voor de kinderen uitgezet, die ze later die dag gaan lopen.

Ook de paashaas was vandaag naar Camping De Lage Werf gekomen om een heleboel paaseitjes te verstoppen voor de aanwezige kinderen.
Om 1 uur verzamelde we met alle kinderen op het sportveldje, zodat we met z’n allen de verstopte paaseitjes van de paashaas konden gaan vinden. De paashaas had goed werk gedaan. Na goed gespeurd te hebben, zijn alle paaseitjes gevonden. De paaseitjes werden eerlijk verdeeld zodat iedereen er lekker van kon gaan smullen.
Na het zoeken van de eitjes, hebben de kinderen een leuke paasspeurtocht gelopen over de camping, waarbij ze letters konden vinden om zo een woord te maken: Paasweekendje. Als laatste hebben ze ook nog puzzelstukjes van de paaspuzzel gezocht, en uiteindelijk een leuke paaspuzzel in elkaar gezet.
Een geslaagd en gezellig paasweekend voor iedereen op Camping De Lage Werf!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest