Genomineerd voor de Zoover Awards 2016.

door | jul 5, 2016

Zoover-awards-2016-camping-de-lage-werf

Camping de Lage Werf, genomineerd voor de Zoover Awards 2016!

In de categorie “Charme Campings” scoren wij een 9,1 op Zoover. Dit heeft ertoe geleid dat we dit jaar zijn genomineerd voor de Zoover Awards 2016. We zijn super trots op deze hoge waardering en nominatie en willen iedereen bedanken voor het schrijven van een review op Zoover.

De finale: hoe kunt u ons helpen?
Nu we zijn genomineerd, willen we natuurlijk erg graag laten zien dat wij de beste camping zijn in onze categorie. Hiervoor hebben we de hulp van onze gasten nodig.

Laat op de website: http://www.zooverawards.nl/de-lage-werf weten wat u van Camping de Lage Werf vindt. U kunt tot en met 4 september 2016 uw ervaring delen op de Zoover Awards website.

Zit er ook iets in voor mij? Zult u wellicht denken.
Jazeker; iedere deelnemer ontvangt na de bekendmaking van de Zoover Award (29 september 2016) een tegoedbon voor fonQ.nl ter waarde van €7,50.

Maar dit is niet alles; u kunt net als Camping de Lage Werf ook zelf Winnen!
Naast het feit dat u ons helpt in de beoordeling, kunt u zelf ook winnen! Zoover verloot namelijk 3 vakantiepakketten van fonQ.nl t.w.v. € 300,- onder de stemmers.

Doet u mee?
Laat dan weten hoe erg u heeft genoten van uw verblijf op Camping de Lager Werf door een review achter te laten op: http://www.zooverawards.nl/de-lage-werf

genomineerd-zoover-awards-2016

 

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest