Geslaagd Paasweekend op Camping De Lage Werf.

door | mrt 31, 2024

Geslaagd Paasweekend op Camping De Lage Werf

Ondanks het wisselvallige weer was het afgelopen Paasweekend een groot succes op Camping De Lage Werf! Zaterdagavond 30 maart kwam de Pizza Bus langs vanaf 17.00 uur om ter plaatse heerlijke versgebakken pizza’s te bakken voor de gasten op de camping, wat voor veel smaakvolle momenten zorgde.

Op 1e Paasdag bracht de vrolijke Paashaas een bezoek aan onze camping en verraste hij alle gasten jong en oud. Zowel kampeerders als vaste gasten op het chaletveld en huurders van onze verhuuraccommodaties, met een kleine Paasattentie. Deze verrassing zorgde voor een glimlach op vele gezichten en droeg bij aan een feestelijke sfeer op de camping. Vervolgens gingen de kinderen op zoek op de camping naar de verstopte paaseitjes, samen met de Paashaas. Na een gezellige zoektocht over de camping werden de eitjes eerst geteld en daarna eerlijk verdeeld onder alle kinderen, waardoor iedereen kon genieten van de heerlijke chocolade paaseitjes.

 

Na het paaseitjes zoeken was het tijd voor een heerlijke Paasbrunch, verzorgd door Het Majoortje uit Middelharnis. Gasten konden bij hun caravan, tent of chalet genieten van een smakelijke brunch en gezellig samenzijn. Kortom, een geslaagd en gezellig Paasweekend voor jong en oud op Camping De Lage Werf!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest