Heerlijke pizza’s tijdens je verblijf met Pizzabus Fresca op Zaterdagavond.

door | aug 25, 2023

Geniet van een heerlijke pizza met de terugkeer van Pizzabus Fresca op Camping De Lage Werf.

Op zaterdag 26 augustus a.s komt de Pizzzabus Fresca weer langs op Camping De Lage Werf, en dat belooft een smakelijke avond te worden! Vanaf 17.00 uur kunnen onze gasten zich verheugen op een keur aan ambachtelijk bereide pizza’s, direct uit de oven van de Pizzabus. Wat is er nu beter dan genieten van versgebakken pizza’s in het gezelschap van vrienden en familie, omringd door de prachtige natuur van Den Bommel, Goeree Overflakkee?

pizza-pizzabus-fresca-camping-de-lage-werf

Eenvoudig en Lekker

Het bestellen van jouw favoriete pizza is eenvoudig en handig. Kies jouw toppings, plaats je bestelling en laat je verrassen door de heerlijke creaties van Pizzabus Fresca. Of je nu houdt van klassieke margherita, hartige pepperoni of een creatieve combinatie van smaken, de Pizzabus heeft voor ieder wat wils.

Ontdek het Buitenleven met Smaak

Bij Camping De Lage Werf gaat het niet alleen om het bieden van accommodaties, maar om het creëren van ervaringen en herinneringen. Met de terugkeer van Pizzabus Fresca willen we onze gasten laten genieten van een bijzondere avond vol smaak, plezier en het buitenleven.

Mis dit culinaire avontuur niet! Reserveer nu jouw verblijf op Camping De Lage Werf en maak je klaar voor een zaterdagavond vol heerlijke pizza’s en gezelligheid.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest