Hemelvaartsweekend Activiteiten op Camping De Lage Werf

door | mei 4, 2024

Ontdek de Gezellige Activiteiten tijdens Hemelvaartsweekend op Camping de Lage Werf!

Komend Hemelvaartsweekend staat onze camping bol van de activiteiten, voor iedereen die van gezelligheid en lekker eten houdt! Of je nu komt kamperen, een vaste staanplaats hebt voor een stacaravan of chalet, of verblijft in een van onze verhuuraccommodaties, er is voor ieder wat wils.

Donderdag 9 mei – Hemelvaartsdag: Het Snackbakkie komt naar de camping! Vanaf 17.00 uur staat hij buiten bij de receptie klaar om heerlijke snacks en patat te bakken. Kom langs en geniet van een smakelijke traktatie.

Zaterdag 11 mei: De Pizzabus keert terug naar onze camping! Vanaf 17.00 uur kun je buiten bij de receptie genieten van verse pizza’s, ter plaatse gebakken. Laat je verrassen door heerlijke smaken en geniet van een gezellig samenzijn.

Zondag 12 mei – Moederdag: Verras je moeder, oma of vrouw met een heerlijke Moederdag brunch van het Majoortje uit Middelharnis! Tussen 12.30 uur en 13.00 uur kun je de brunch bij de receptie afhalen. Vergeet niet om je op te geven voor de Moederdag brunchbox vóór vrijdagmiddag 10 mei. De brunchboxen gaan alleen door bij voldoende animo.

Mis deze gezellige activiteiten niet tijdens het Hemelvaartsweekend op Camping de Lage Werf in Den Bommel.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest