Nieuw chalet te koop

door | mei 31, 2021

Vorige week weer een prachtig chalet binnengekregen. Dit chalet is zaterdag geplaatst op een mooie ruime hoekkavel van 340 m². Dit chalet is te koop en per direct leverbaar !!!

Het chalet is de Delta Riva 1130/2 en is 11.30 meter lang en 3.85 meter breed en is in de kleur klei. Het chalet staat op het chaletveld “Het Platteland” op nummer 70.

De Delta Riva heeft 2 slaapkamers, 1 met 2x 1 persoons bed met opbergkasten aan de muur boven het voeteinde, dan nog een hele ruime 2 persoonsslaapkamer met een twee persoons bed en een grote kledingkast. Er is een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel met kastje en spiegel. Tegenover de badkamer is er nog een extra apart toilet. Keuken met grote inbouwkoelkast met apart vriesvak en vaatwasser, 4 pits gaskookplaat met afzuigkap. Woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin toe , CV en in heel de chalet zijn in elke ruimte radiatoren aanwezig.

Spreekt dit chalet je aan? Of ben je op zoek naar iets anders? Wij hebben verschillende mogelijkheden en vrije kavels beschikbaar.
Kom geheel vrijblijvend eens langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken bel: 0623144455.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest