Nieuwe aanpassingen op de noodverordening.

door | apr 29, 2020

Vanaf vandaag, woensdag 29 april, geldt er een nieuwe noodverordening in de regio Rotterdam-Rijnmond. Deze noodverordening vervangt de versie van 30 maart. Met de nieuwe regels wordt invulling gegeven aan de al eerder door het kabinet aangekondigde maatregelen. De noodverordening is nodig om te zorgen dat de maatregelen om het corona virus te beperken, ook gehandhaafd kunnen worden.

Wat is veranderd voor de campings??
• Dagverblijf van 07.00 – 22.00 uur op recreatieparken, campings, strandhuisjes en in de jachthavens is weer toegestaan. Overnachten is vooralsnog niet toegestaan.

Ieder geval weer een stapje in de goede richting. Onze gasten kunnen weer hun tuintje komen onderhouden en lekker een dagje komen genieten van de ruimte en rust op de camping.

Ook de seizoensplaatsen kunnen komen om alvast hun caravan te brengen en voortenten eraan te zetten mits ze zelfvoorzienend zijn, want het sanitairgebouw blijft nog gesloten.

Als iedereen de regels van het RIVM in acht neemt en de 1.5 meter afstand houd , wat bij ons geen probleem is op de ruime plaatsen kunnen we samen al weer een stapje zetten in de goede richting. Hopelijk tot snel.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest