Ontdek de Paasactiviteiten op Camping de Lage Werf

door | mrt 24, 2024

Beleef een Gezellig Paasweekend op Camping De Lage Werf!

Op Camping De Lage Werf kijken we uit naar een onvergetelijk paasweekend vol leuke activiteiten voor het hele gezin. Hieronder vind je alle details:

Zaterdag 30 maart – Pizza Fresca: Kom en geniet van heerlijke, verse pizza’s ter plaatse gebakken door Pizza Fresca! Ze staan bij de receptie vanaf 17.00 uur om heerlijke pizza’s te bakken die je bij je eigen chalet, caravan, tent of camper kunt opeten.

   

1e Paasdag – Paaseitjes zoeken met de Paashaas: Maak je klaar voor een ochtend vol plezier, want de Paashaas komt langs om paaseitjes te verstoppen voor de kinderen! Vergeet niet je mandje mee te nemen en meld je vooraf aan bij de receptie. We starten om 11.00 uur vanaf de receptie.

Na het paaseitjes zoeken kun je genieten van een heerlijke paasbrunch op de camping. Bestel je paasbrunchbox voor vrijdagmiddag 29 maart bij de receptie en haal deze op 1e Paasdag tussen 12.30 uur en 13.00 uur op bij de receptie. Zorg ervoor dat je contant betaalt bij het ophalen. De paasbrunchboxen worden verzorgd door Het Majoortje uit Middelharnis en bevatten een assortiment van zoete en hartige lekkernijen. De inhoud is een verrassing, maar één ding is zeker: het wordt smullen geblazen!

Wij van Camping De Lage Werf wensen iedereen een fantastisch paasweekend toe, gevuld met vreugde, gezelligheid en heerlijk eten. Vergeet niet om je aan te melden voor de paasactiviteiten en bestel je paasbrunchbox op tijd. Tot dan!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest