Onze nieuwe plattegrond nu ook in 3D

door | jan 7, 2022

Leuk om zo een idee te krijgen hoe het zal zijn als er op ons nieuwe chaletveld “Het Weiland” chalets en stacaravans geplaatst worden.

Rust, Ruimte & Gezelligheid
Op de 3D plattegrond kun je goed zien wat de bedoeling is van de indeling van de vaste staanplaatsen en de ruime plaatsen voor de stacaravans en chalets. Niet recht tegenover elkaar, zodat als je in je chalet zit je niet recht bij de buren naar binnen kijkt. Ook niet vlak naast elkaar zodat je veel privacy hebt. De nieuwe staanplaatsen voor chalets zijn op onze nieuwe chaletveld “Het Weiland” 265 m² groot.

Mogelijkheden en beschikbaarheid
Ben je benieuwt naar een vaste staanplaats voor een stacaravan of chalet bij ons op het nieuwe chaletveld? Er zijn nu nog verschillende plaatsen beschikbaar, ook kunnen we helpen bij de aankoop van een nieuw chalet. Regelmatig hebben we zelf nieuwe chalets te koop staan, of wij kunnen u helpen bij het adviseren van een nieuw chalet bij een van onze leveranciers. Genoeg mogelijkheden. Heeft u interesse in een eigen chalet op een mooie ruime vaste staanplaats bij ons op de camping, kom dan geheel vrijblijvend eens een keertje langs om te kijken en de mogelijkheden te bespreken.

Enthousiast geworden of heb je vragen?
Bel of mail voor een afspraak naar: 0623144455 / info@campingdelagewerf.nl

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest