Paas activiteiten op 1e paasdag.

door | apr 11, 2023

1e Paasdag 9 april was de paashaas al vroeg aanwezig om alle gasten te verrassen met wat lekkers. De Paashaas begon ’s morgens als eerste op de kampeervelden om de gasten te verrassen. Sommige kampeerders die aan het kamperen waren op de camping sliepen zelfs nog en daar staat dan opeens de paashaas met wat lekkers bij je voortent. Na dat alle kampeerders waren voorzien van een zakje paaseitjes hupte de paashaas verder naar de chaletvelden om ook alle vaste staanplaatsen met chalets met een bezoekje te begroeten en wat lekkers achter te laten.

Om 11.00 uur was het zover en konden de kinderen met de paashaas de verstopte eitjes gaan zoeken. Toen alle eitjes gevonden waren konden er nog paaspuzzelstukjes en chocolade paashazen gezocht worden. Toen dan echt alles gevonden was en de puzzel opgelost was waren de paasactiviteiten voor de kinderen klaar.

Om 12.30 konden de bestelde passbrunch boxen van Het Majoortje uit Middelharnis opgehaald worden bij de receptie. Zodat iedereen die er een besteld had lekker kon gaan genieten bij zijn eigen caravan of chalet.

Was weer een geslaagde 1e Paasdag op Camping De Lage Werf in Den Bommel.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest