Pasen op Camping De Lage Werf

door | apr 17, 2022

1e Paasdag op Camping De Lage Werf begon al vroeg met een prachtig zonnetje en met een bezoek van de Paashaas ?.
De paashaas had voor iedere gast van de camping een leuk paaspresentje meegenomen die de Paashaas persoonlijk bij ieder gast ging afgeven.
Daarna ging de Paashaas nog paaseitjes verstoppen voor de kinderen. De kinderen hadden zich verzameld op het sportveldje en stonden te trappelen om de paaseitjes te gaan zoeken. Toen alle paaseitjes gevonden waren, werden ze in de mand van de Paashaas gedaan. Zodat ze daarna verdeeld werden over alle kinderen en alle kinderen met evenveel paaseitjes naar huis toe gingen.
Na het paaseitjes zoeken was er nog een paas speurtocht over heel de camping voor de kinderen die dat leuk vonden. Er moesten vragen beantwoordt worden en opdrachtje uitgevoerd worden. Paaspuzzelstukjes verdiend en verzameld worden. Zodat er aan het einde, de twee paaspuzzels opgelost konden worden.
Aan het einde van de ochtend konden de bestelde Paasbrunch van Het Majoortje uit Middelharnis opgehaald worden bij de receptie. Deze waren van te voren te bestellen en vandaag op te halen bij de receptie.
Al met al een geslaagde 1e Paasdag vonden wij.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest