Het strand bij Grevelingenmeer in Goeree Overflakkee -Zeeland is ideaal om te ontspannen en te zwemmen.

Uitstapjes in de omgeving van Goeree Overflakkee

In de buurt van Camping de Lage Werf zijn er verschillende uitstapjes die u kunt maken:

Tiengemeten 

Ga eens met het veerpondje mee om het eiland Tiengemeten te ontdekken. Kijk voor de vaartijden op: expeditieharingvliet.nl

Veerboot Tiengemeten in Goeree Overflakkee Zuid-Holland.Op Tiengemeten is er voor ieder wat wils zoals:

Wandelen, fietsen, genieten van landschap en vogels, museum bezoeken, uiteten, speelnatuur tiengemeten voor de kinderen.

Voor de wandelaars zijn er drie gemarkeerde routes uitgezet van 4.5 km, 6.5 km en 10 km. Voor de kinderen is er 4.5 hectare speelnatuur aangelegd. Geen tegelplein met speeltoestellen, maar een ruig stuk natuur met zand en water, waarvoor kinderen van alles te beleven valt.

Hekrunderen in het natuurgebied Tiengemeten in Goeree Overflakkee.Kinderspeelpark bij Tiengemeten in Zuid-Holland.Vogelnuitkijktoren in het natuurgebied Hellegatsplaten in Zuid-Holland.Runderen in het natuurgebied de slikken van Goeree Overflakkee.Het Grevelingenmeer in Zeeland op de grens met Goeree Overflakkee is ideaal voor waterliefhebbers.Het strand van Grevelingen in Zuid-Holland vlakbij de grens van Zeeland.

Hellegatsplaten

Als u het eiland Goeree Overflakkee op komt rijden, ziet u links de Hellegatsplaten liggen, vlakbij Ooltgensplaat. Het gebied is bevolkt door Heckrunderen, Fjordpaarden en vogels. Er zijn meerdere vogelkijkhutten en schermen op de Vogelboulevard Ventjagers- en Hellegatsplaten , die heel goed op de fiets vanaf de camping te bereiken zijn. Kijk voor informatie op Haringvliet.nu

Slikken van Flakkee

Als u de Heckrunderen en Fjordenpaarden van dichtbij wil zien, kunt u een huifkartocht maken op de Slikken van Flakkee, want daar zijn ze ook en misschien zie u daar ook wel reeën.

Grevelingenmeer

Rondom het eiland Goeree Overflakkee zijn er veel watersportmogelijkheden. Voor de surffanaten is het Grevelingenmeer aan de Brouwersdam de plek bij uitstek. Ook voor andere activiteiten kunt u hier terecht.

Het Grevelingenmeer ligt 12 km van Camping De Lage werf en is het grootste en helderste zoutwatermeer van Zuidwest Europa.

Het Grevelingenmeer in het algemeen en Strand Grevelingendam in het bijzonder bieden op gescheiden plaatsen ruime mogelijkheden voor bijna alle watersporten.

 • zwemmen( ideaal voor kinderen, water begint ondiep)
 • duiken
 • windsurfen
 • kitesurfen
 • vissen
 • waterskiën
 • jetskiën
 • suppen ( kan beoefend worden bij Aquavitesse in Bruinisse)
 • kajakken  ( kan beoefend worden bij Aquavitesse in Bruinisse)
 • zeilen  ( kan beoefend worden bij Aquavitesse in Bruinisse)
 • Golfsurfen( kan beoefend worden bij Surfschool SurfKaravaan in Ouddorp)

 

Golfsurfen in Goeree Overflakkee, op de brouwersdam in Ouddorp. Voor watersportliefhebbers is er vlakbij Camping De Lage Werf het Grevelingenmeer. Geniet van het strand bij het Grevelingenmeer in Zuid Holland vlakbij Zeeland. Voor watersportliefhebbers is er vlakbij de camping het Grevelingenmeer. Kinderen genieten van een tocht met de kano in Bruinisse-Zeeland
Kinderen genieten van het Grevelingenmeer in Zuid-Holland. Surfen op het Grevelingenmeer in Zeeland -Zuid-Holland, vlakbij Camping de Lage Werf. Kitesurf mogelijkheden in Zeeland-Zuid-Holland vlakbij Camping De Lage Werf.

 

Faunapark Flakkee

Faunapark Flakkee is een mooi aangelegd park van 25000 m² vol flora en fauna, waar iedereen zich kan vermaken.Op het park zijn verschillende soorten dieren zoals: uilen, herten, kangoeroes en grote variatie aan vogels van parkieten tot roofvogels. Er is een mini midgetgolfbaan,speeltuin en u kunt er terwijl de kinderen spelen genieten van een kopje koffie.

Zwembaden

 • Sportcomplex De Staver in Middelharnis :heeft een overdekt zwembad met grote glijbaan, je kunt er bowlen en in de divers sportzalen is er ruimte voor de meest uiteenlopende sporten.
 • Zuiderdiep in Stellendam : Binnen en buitenzwembad met glijbanen.

Museum

Edelsteenwinkel Enfaeridion 

Enfaeridion is een edelstenen winkel in Achthuizen

Voor verdere informatie en uitstapjes op Goeree Overflakkee en Zeeland kunt u het beste op de site van VVV Zeeland kijken.

oude-trein-camping-de-lage-werf dieren-camping-de-lage-werf brandweer-camping-de-lage-werf zwembad-zuiderdiep-camping-de-lage-werf

 

Share This