Update aanleg nieuw chaletveld.

door | dec 5, 2021

Update aanleg weer een nieuw chaletveld.
Afgelopen voorjaar hebben we ons nieuwe chaletveld “Het Platteland” in gebruik genomen. Maar door de grote vraag naar nieuwe mooie ruime vaste seizoenplaatsen waren die al vrij snel bezet. Daarom zijn we weer verder gegaan met het aanleggen van weer een nieuw chaletveld. Dit nieuwe chaletveld genaamd “Het Weiland” zal dit aankomende voorjaar 2022 in gebruik genomen gaan worden. Het chaletveld heeft 14 ruime vrije vaste seizoenplaatsen die bestemd zijn voor chalets of stacaravans. De vrije staanplaatsen zijn ongeveer 265m² groot en biedt plaats voor een chalet of stacaravan van max. 12x 4 meter, een schuurtje, eigen parkeerplaatsje op de kavel en een leuk naar overleg in te richten eigen tuintje.
Verloop werkzaamheden.
We zijn begonnen van het voorjaar met het aanplanten van de buitenrand van het chaletveld, daarna is er van de zomer al de voorzieningen ingelegd. Toen al de voorzieningen erin lagen is alles met de kilver helemaal vlak gereden en daarna het gras ingezaaid. Door deze uitbreiding was het ook nodig om nieuwe hoofdleidingen te leggen voor de stroomvoorziening. Deze moest gegraven worden vanaf de Bommelsedijk en zo over de camping naar het nieuwe chaletveld toe. We hebben toen ook gelijk een gasleiding gelegd, zodat alle vaste staanplaatsen volgend seizoen kunnen gaan genieten van een vaste gasaansluiting. Paar weken geleden hebben we de stroken gras eruit gesneden waar de beplanting moest komen. Vorige week hebben we dan de rest van alle beplanting van het nieuwe chaletveld gepland, zodat deze ook weer kan gaan groeien. Het geeft nu al een duidelijk beeld hoe de plaatsen ingedeeld zijn…..dus al aardig op weg. Nog niet klaar, maar zodra het weer het toelaat gaan we weer verder met de overige werkzaamheden.
Ben je geïnteresseerd in een vrije staanplaats om te genieten van een tweede huisje in eigen land?? Het is nu nog mogelijk om een vrije staanplaats te reserveren.
Bel of mail voor info geheel vrijblijvend naar:: 0623144455 / info@campingdelagewerf.nl

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest