Vers gebakken Pizza’s op Camping de Lage Werf- De Pizzabus Fresca!

door | jul 24, 2023

Geniet van Heerlijke pizza’s op Camping De Lage Werf met De Pizzabus Fresca.

Afgelopen zaterdag 22 juli was het weer smullen geblazen op Camping De Lage Werf, want Pizzabus Fresca was terug op de camping om de gasten te verwennen met heerlijke verse pizza’s! Stel je voor, je bestelt een verrukkelijke pizza naar keuze en ter plaatse wordt deze voor je gebakken. Zelf een keertje niet te hoeven koken en ontspannen bij je caravan, tent, camper of chalet genieten van overheerlijke pizza’s. Het bestellen van pizza’s bij Pizzabus Fresca is eenvoudig en handig voor onze gasten.

Hoe werkt het: Op de aangekondigde dag kunnen de gasten hun bestelling doorgeven en de gewenste toppings kiezen. Vervolgens worden de pizza’s ter plaatse vers bereid door de pizzabakkers van Fresca. De keuze is geheel aan onze gasten: geniet van de gezelligheid van de pizzabus en wacht ter plaatse op uw pizza of keer terug naar uw kampeerplaats en ontvang een telefoontje zodra de pizza klaar is om opgehaald te worden.

Bent u ook benieuwd naar de Pizzabus Fresca en wilt u ook van een verse pizza genieten op Camping De Lage Werf? Houd dan onze aankondigingen in de gaten voor toekomstige bezoeken van de Pizzabus en kijk op onze website bij De Camping op de agenda.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest