Twee nieuwe chalets geplaatst.

door | apr 25, 2024

Deze week twee nieuwe chalets geplaatst.

Deze week zijn er weer twee prachtige nieuwe chalets toegevoegd aan onze camping, dankzij Bergjes Caravans en Chalets. We zijn verheugd om onze nieuwe gasten te verwelkomen in deze comfortabele en sfeervolle accommodaties, die een mooi plekje hebben gekregen op ons terrein.

Ontdek Onze Nieuwste Aanwinsten:

  1. Luxe op een Hoekplaats: Een van de nieuwe chalets is geplaatst op een prachtige nieuwe hoekplaats op ons nieuwe chaletveld, genaamd De Polder. Met een prachtig uitzicht en alle voorzieningen binnen handbereik, biedt deze locatie een oase van rust en comfort op Camping De Lage Werf in Den Bommel.                   
  2. Ruimte en Comfort: Het tweede chalet heeft zijn plek gevonden op een mooie, ruime vaste staanplaats op ons bekende chaletveld De Akker. Omringd door groen en met voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de natuur, belooft deze locatie een heerlijke plek te zijn om thuis te komen.                       

Welkom aan Onze Nieuwe Gasten!

We willen onze nieuwe gasten van harte welkom heten op Camping De Lage Werf en hen veel plezier en geluk toewensen met hun nieuwe tweede huisje bij ons op de camping. Mocht je ook interesse hebben in een vaste staanplaats voor een chalet of stacaravan, dan hebben we goed nieuws! We hebben nog vrije vaste staanplaatsen beschikbaar op onze camping. Of misschien wil je liever direct genieten van rust en ruimte met een van onze beschikbare chalets. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Geniet van Rust en Ruimte

Op Camping De Lage Werf bieden we meer dan alleen een verblijf; we bieden een ervaring van rust, ruimte en gezelligheid. Ontdek de schoonheid van Goeree Overflakkee vanuit je eigen stukje paradijs op onze camping.

Wij zijn aangesloten bij:

Wij verwelkomen u graag op Camping De Lage Werf in Den Bommel!

Pin It on Pinterest